Met grote trots presenteren wij ons paradepaardje de Diva Professional Styling Warmteborstel
Een fantastische tool die u bij ons vrijblijvend uit mag komen proberen. Pas dan zult u ontdekken dat mooi verzorgd en glanzend haar met een professionele look binnen handbereik is
De Diva Professional Styling Warmteborstel Ionic Thermal 40mm of 30 mm is een fantastische warmteborstel waarmee u niet alleen mooie krullen of golven in het haar kan creëren, maar ook nog eens prachtig volume. Altijd al zo’n prachtig volumineus golvend kapsel willen hebben? Deze warmteborstel is Keramisch en bevat ook nog eens Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Deze speciale MAK Technologie zorgt ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn met een professionele finish. De Diva Professional Styling Warmteborstel Ionic Thermal 40mm kan gebruikt worden om het haar mee te stylen, zoals het creëren van krullen, golven of beweging in het haar. Daarnaast kan deze Keramische borstel ook gebruikt worden in combinatie met een föhn om het haar nog sneller te drogen. Ook bevat deze warmteborstel de speciale Ionic Technologie dat ervoor zorgt dat het haar nog gladder en glanzender zal zijn. Daarnaast wordt pluis geëlimineerd. Deze Diva Warmtestyler warmt snel op tot 180 °C en is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes; 40mm en 30mm.
(meer…)

Natuurlijk knippen wij ook kinderen. Voor een leuk vlot model of stoere ingeschoren streepjes kun je bij ons terecht. En echt…het doet geen pijn om naar de kapper te gaan. Je bent bij ons van harte welkom zodat je er weer blits bijloopt!

kinderen knippen

Wil je graag prachtig lang haar?

Met hairextensions is dit snel te bereiken: Lang natuurlijk haar; sterk, gezond, volumineus en vol vitaliteit. Uw haar groeit ongeveer 1 cm per maand. Om door eigen haargroei tot lang haar te komen, moet u 5 jaar geduld hebben. Dankzij hairextensions kun je gemakkelijk in enkele uren een lengte verkrijgen tot 60 cm. Wij gebruikenverschillende methoden om tot een prachtig resultaat te komen!

extentions

Voor wassen en knippen bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij hebben oor voor wat u als klant wilt en kunnen met onze uitgebreide ervaring er voor zorgen dat u weer
“haarfijn” voor de dag kunt komen. Wilt u eens iets compleet anders of misschien een permanent? Geen enkel probleem bij Haarstudio C.  Komt u gerust eens langs of maak een afspraak.

haar knippen