mijn eerste blog

Met trots presenteer ik onze nieuwe website, mijn dank uitsprekend aan Arian voor de mooie opzet en de ondersteuning hierbij. De oude website was verouderd, statisch en ik wilde er al veel langer iets mee maar het lef ontbrak en daarbij heb ik er totaal geen verstand van. Hoe makkelijk en natuurlijk ik om kan gaan met kam en schaar, zo moeizaam vergaat het mij achter de pc. natuurlijk, als alles werkt dan likt het best maar owee als ie het niet doet, ik schakel al snel over op mijn plan b: stekker eruit en morgen weer proberen, hopende dat de nachtelijke kabouters het oplossen.Nee laat mij maar lekker knippen en stoeien met haar, dat gaat me een stuk beter af. Ben dus blij dat Arian mij heeft weten te overtuigen om met hem in zee te gaan, niet zonder succes want zie hier…mijn eerste blog.Ben best  trots op mezelf, en ik heb er lol in, niet zoveel als in mijn vak maar genoeg om jullie vanaf nu regelmatig te bestoken met allerlei kappersnieuws, feiten en weetjes of anekdotes uit de salon. wordt vervolgd. tot gauw…. 🙂  Cora

Share Button

0 Reacties

Geef een reactie

Fields with * are requierd